> organisatie, kringen, groepen

Organisatie, Kringen, Groepen

De gemeente wordt geleid door een door de ledenvergadering benoemde kerkenraad, die zich laat bijstaan door taakgroepen. Ook zijn er interessegroepen en gesprekskringen, waarin de gemeente leeft.

Het beleid van de gemeente voor de omgang met persoonsgegevens vindt u hier. De kerkenraad is verantwoordelijk voor de handhaving van dit beleid. Waar u een minder ruim gebruik van uw gegevens wenst kunt u dat per email laten weten aan een lid van de kerkenraad of per email aan webmaster@doopsgezindenarnhem.nl en dat zal dan worden gerespecteerd. Een meer gedetailleerd overzicht van welke gegeven waar, wanneer en tot welk doel worden gebruikt maakt deel uit van dit beleid en vindt u hier.

Wie de gemeente wil steunen en machtigen periodiek een betaling te incasseren kan dat doen met het formulierincasso in de link. Deze betaling kan een bijdrage aan de gemeentekas betreffen, maar ook bijdragen aan diaconale doelen buiten de gemeente. De doelen en bedragen, die u kiest kunt u ook in een formulier verdeling opgeven. En als u zich verplicht voor minimaal 5 jaar een bedrag te betalen is de hele gift fiscaal aftrekbaar. Dan geldt de belasing over de eerste trede van de gift ook niet! Hiervoor vult u het formulier fiscale gift in.

Als groepen of leden een activiteit organiseren en daarvoor kosten willen declareren moeten zij vooraf deze begroten en toestemming hiervoor van de penningmeester verkrijgen. Hiervoor is een formulier activiteitbudgetbeschikbaar. Klik op formulier activiteit budgetom het te downloaden en mail het naar penningmeester@doopsgezindenarnhem.nl

Voor taakgroepen en interessegroepen kunt u rechts verder klikken.

 
Meer informatie   Twitter   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Arnhem
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2021 Doopsgezind.nl