> agenda

Nieuws

 
17 augustus 2022

Vredesweek 2022: 17 – 25 september

Programmaoverzicht

 • Vrijdag 16 september is om 12.30 uur in de Waalse Kerk het Coventrygebed voor Vrede en Verzoening gewijd aan de Vredesweek. Aansluitend is de Waalse Kerk tot 15.00 uur OPEN voor gebed en het aansteken van een kaarsje.
 • Zaterdag 17 september, 12.00 -12.45 uur: Stiltekring op het plein voor de Waalse Kerk. Stilte, afgewisseld met teksten. Aansluitend is er in de Waalse kerk gelegenheid om koffie te drinken en een kaarsje op te steken.
 • Zondag 18 september, 10.00 uur: Kerkdienst van de Protestantse Gemeente Arnhem in de Eusebiuskerk. Iedereen is welkom. Voorganger is ds. Monique Maan.
 • Zondag 18 september 10.00 - 11.00 uur: Verdieping op de zondagochtend rond het thema vrede in de Waalse kerk. We lezen en bespreken samen ‘n tekst en we vragen ons af hoe het gelezene ons aanspreekt.
 • Woensdag 21 september 9.30 – 13.00 uur. Oecumenische pelgrimsviering en wandeling rond het thema Vrede in de Waalse Kerk en Park Sonsbeek.
 • Vrijdag 23 september om 12.30 uur in de Waalse Kerk het Coventrygebed voor Vrede en Verzoening, gewijd aan de Vredesweek.
 • Zondag 25 september. Oecumenische Viering in Arnhem Zuid in de Lucaskerk
  (aanvang 9.45 uur). Deze viering wordt georganiseerd door de Salvatorkerk, de
  Lucaskerk en de Parkstraat Gemeente. Pastor Ronald Heinen, ds. Jaap Marinus en ds.
  Pierre Eijgenraam gaan voor.
 • Zondag 25 september om 10.00 uur. Dienst in de Baptistengemeente Arnhem Centrum (Willem van Kleeflaan 6, Arnhem) met aandacht voor de Vredesweek en speciaal een bede voor vrede in Oekraïne. De viering zal worden voorbereid met Oekraïense vluchtelingen. Iedereen is welkom.

Dit programma is opgesteld door de Raad van Kerken Arnhem, het Coventrygebed en de Jansbeek Ekklesia. Het geeft de stand van zaken weer op 15 augustus 2022. In veel andere kerken worden vredesactiviteiten georganiseerd.

vredesweek programma


Terug
 
  Meer informatie     Twitter   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Arnhem
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2022 Doopsgezind.nl