> agenda

Agenda

activiteiten    overzicht diensten    alles

zondag 25 september 2022 09:45 uur
Kerkdienst
Voorganger: Pastor Ronald Heinen, ds. Jaap Marinus en ds. Pierre Eijgenraam
Waar: Lucaskerk
Bijzonderheden:
Bij de afsluiting van de Vredesweek is er in Arnhem-Zuid op zondag 25 september een oecumenische viering in de Lucaskerk. Deze viering wordt georganiseerd door de Protestantse Gemeente Arnhem (wijkgemeente Zuid), de Parkstraatgemeente en de Eusebiusparochie.

Kerkdienst

zondag 25 september 2022 10:00 uur
Kerkdienst
Voorganger: De viering zal worden†voorbereid met OekraÔense vluchtelingen
Waar: Baptistengemeente†Arnhem Centrum (Willem van Kleeflaan 6, Arnhem)
Bijzonderheden:
Op zondag 25 september 2022 is er om 10.00 uur een dienst in de Baptistengemeente Arnhem Centrum (Willem van Kleeflaan 6, Arnhem) waar aandacht gegeven wordt aan de Vredesweek een speciaal aan een bede voor vrede in Oekraïne. De viering zal worden voorbereid met Oekraïense vluchtelingen. Er zijn liederen voor Vrede, Oekraïense muziek, posters over de situatie in Oekraïne en voorbeden voor vrede. Iedereen is welkom.

Kerkdienst

zondag 2 oktober 2022 10:00 uur
Kerkdienst
Voorganger: Aly Meijer
Waar: Waalse Kerk
Organist: Bas Wuite
Bijzonderheden:
Regenboogviering. Het Herenakkoord uit Arnhem en kwintet de Wilde bessen uit Utrecht zingen liederen over liefde, het belang van vriendschap, het samen optrekken en bij elkaar horen. Ze zingen over de dankbaarheid voor het leven, inclusief de duisternis en de lichtheid, over respect voor de aarde en de ander en over dat je kinderen niet je bezit zijn, maar van het leven zelf. De liederen worden afgewisseld met gesproken teksten. Iedereen is welkom om te komen luisteren en ook om samen te zingen! 

 
Meer informatie   Twitter   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Arnhem
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
© 2022 Doopsgezind.nl